Sprostredkovanie zamestnania - Bonek, Martin
Sprostredkovanie zamestnania na účely zákona o službách zamestnanosti je činnosť zameraná na vyhľadávanie pracovného miesta a ponúkanie vhodného zamestnania uchádzačovi o zamestnanie, záujemcovi o zamestnanie a občanovi na území Slovenskej republiky a v členských štátoch Európskej únie a vyhľadávanie a ponúkanie vhodných zamestnancov zamestnávateľovi.