Virtuálna mena - zmena zdaňovania - Boráková, Marta
NR SR dňa 28. júna 2023 schválila zmenu a doplnenie zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony. V článku I tohto zákona sa s účinnosťou od 1. 1 .2024 mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov.