Odpisovanie majetku u fyzickej osoby - mikrodaňovníka - Mintál, Ján
Osobitný spôsob odpisovania u mikrodaňovníka. Daňový dopad vyradenia hmotného majetku, pri ktorom bol uplatnený zvýhodnený spôsob odpisovania. Odpisy hmotného majetku poskytnutého na prenájom.