The Hazards of Delivering a Public Loan Guarantee Scheme: An Analysis of Borrower and Lender Characteristics - Cowling, Marc
Na základe údajov medzi rokmi 2009 a 2020 autori poskytujú podrobný popis dlžníkov v rámci portfólia úverov Enterprise Finance Guarantee (EFG), analyzujú čas do zlyhania a ako sa líši medzi typmi veriteľov.