Retailový svet sa nenávratne zmenil ako vnímajú platby spotrebitelia a ako obchodníci
Keďže bezkontaktné platby zažívajú v súčasnosti svoj najväčší rozmach, obchodníci sa snažia držať krok s potrebami svojich zákazníkov a rozširujú svoje možnosti bezkontaktných platieb. Na Slovensku však ešte stále priestor na ďalšiu digitalizáciu je.