Uplatňovanie nezdaniteľných častí základu dane v roku 2023 (III.) - Rabatinová, Marcela, 1977-
Tretia časť článku je zameraná na príspevky na doplnkové dôchodkové sporenie a odpočítanie nezdaniteľných častí základu dane od čiastkového základu dane z príjmov zo závislej činnosti.