Využijte sílu DATA SCIENCE v retailu - Winter, Andrej
Dve perspektívy dátovej vedy. Predpovedanie budúcnosti sa stalo silne závislým od údajov, ku ktorým má spoločnosť prístup. Ľahko dostupné údaje z vyhľadávania Google môžu byť veľmi solídnym zdrojom na pochopenie zámerov zákazníkov a otvorenie potenciálu pre inovácie alebo sledovanie značky. Na druhej strane, modelovanie marketingového mixu sa dá robiť vďaka pokroku vo výskume AI na málo dostupných údajoch vo vnútri spoločnosti.