V centru dění je klient, každý k němu ale přistupuje jinak - Sobková, Martina
Bankové služby v Českej republike - porovnanie jednotlivých bánk : Air Bank, ČSOB, Česká spořitelna, Komerční banka, UniCredit Bank, Raiffeisenbank, Moneta, Fio banka.