Marketing Management of Innovative Enterprise Development - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Pre firmy sú formy, metódy a technológie marketingového manažmentu v trhovej praxi čoraz dôležitejšie. Treba vziať do úvahy vplyv faktorov trhového prostredia, vypočítať ekonomickú realizovateľnosť komercializácie nového nápadu, predpovedať podnikateľské riziká, zvoliť stratégiu umiestnenia produktu, určiť objektívnu cenu produktu a zabezpečiť jeho prispôsobenie zmenám v trhu, využívať efektívnu marketingovú komunikáciu, ako aj optimálne metódy stiahnutia z trhu.