Human-machine Collaboration: A Comparative Analysis of Industry 4.0 and Industry 5.0 - Barilová, Barbara, 1997-
Porovnanie spolupráce medzi zamestnancami a strojmi v kontexte Priemyslu 4.0 a Priemyslu 5.0 a identifikovanie vzťahu medzi nimi, zamestnancami a strojmi vo výrobe.