Souboj identit v Česku: snad to opravdu pomůže rozvoji digitalizace služeb - Daniel, Pavel
Fungovanie digitálnych identít v Česku - BankID, eDokladovka. Rámec pre európsku digitálnu identitu (eID). Riziká a bezpečnosť používania digitálnych identít.