Od nicoty k úspěchu - příběh českého bankovnictví - Štěpánek, Pavel
Transformácia bankovníctva v Česku a pohľad na realitu vývoja hospodárstva v turbulentných časoch. Súčasnosť bankovníctva v Česku a výzvy pre budúcnosť.