Hitom sú prírodné materiály - Kapitán, Peter
Trendy v oblasti interiérového vybavenia, pultov či regálov sa nezvyknú meniť z roka na rok. Hoci nejde o skokové zmeny, istý vývoj za posledných desať rokov predsa len vidieť. Jednak súvisí s rozmachom technológií, ktoré prenikajú aj do takých zdanlivo jednoduchých vecí, akými sú regály, ale taktiež s módnymi trendmi, ktoré určujú všeobecné preferencie spotrebiteľov. A nejde pritom len o dizajn, ale aj o udržateľnosť.