Sieť výdajných boxov stále má kam rásť - Maťo, Vladimír
Doručovanie zásielok do samoobslužných výdajných boxov šetrí čas, peniaze, ale aj životné prostredie. Obľubujú ich obchodníci, dopravcovia aj zákazníci. Technológia však aj po rokoch od zavedenia má svoje rezervy. Rastúci dopyt tak vytvára tlak na prevádzkovateľov prinášať na trh stále nové riešenia.