Budúci predaj pozemkov vo vlastníctve obce za pevnú cenu a nedovolená štátna pomoc - Siminská, Eva
V príspevku sa autorka zameria na predaj pozemku obce, ak cena pozemku ku dňu uzatvorenia kúpnej zmluvy nezodpovedá jeho skutočnej trhovej hodnote z dôvodu jeho zhodnotenia, a na nedovolenú štátnu pomoc.