Sociálne poistenie zamestnávateľ/zamestnanec II. časť - Danajovičová, Katarína
Jednotlivé typy poistenia - kto a kedy môže byť na akom type poistenia poistený a v ktorých ustanoveniach zákona o sociálnom poistení sa to dá nájsť.