Základ dane z príjmov a strata - Jarinkovičová, Valéria
Stručný prierez niektorých aspektov zisťovania základu dane z príjmov (najmä) F.O. za rok 2023, resp. daňovej straty a jej odpočítavania, a to v súlade s §2, §4, §6, §17, §30 a ďalšími, najmä prechodnými ustanoveniami zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z.n.p. a so zameraním aj na aktuálne zmeny oproti roku 2022.