Príplatky ku mzde v roku 2023 a pre rok 2024 - Stanley, Renáta, 1981-
Spôsob výpočtu príplatkov sa k 1. 6. 20203 zmenil novelou zákona č. 311/2001 Z. z. Zákonníka práce, pričom výška príplatkov sa opätovne viaže na výšku minimálnej mzdy, určenej percentom, ako tomu bolo do konca 2020. Prehľad výšky jednotlivých príplatkov v roku 2023, aj pre rok 2024. V uvedených príkladoch sú použité sadzby, platné k októbru 2023.