Pohreby a pochovávanie v podmienkach samosprávy - Stríž, Ladislav
V júnovom čísle časopisu autor priniesol 1. časť seriálu o pohreboch a pochovávaní v podmienkach samosprávy. V pokračovaní autor informuje, ako funguje oblasť pohrebníctva so súvisiacimi službami, aké sú úskalia pri transportoch zosnulých, ale aj o sociálnych pohreboch.