Mobilné aplikácie reťazcov prinášajú lacnotu - Kopčanová, Anna
Politici reťazcom predikovali obrovské zárobky, napokon väčšina hlavných hráčov nedokázala v tržbách prekonať ani priemernú minuloročnú 12,5-percentnú infláciu. Výnimkou boli len Lidl a Terno Real Estate.