Pripravte sa na nové ESG štandardy - Alenová, Gabriela
Aj keď ESG reporting bude povinný len pre 700 veľkých firiem na Slovensku, odborník aj menším firmám odporúča začať zbierať a prijímať ESG opatrenia čím skôr.