Nároky firiem vás prekvapia - Alenová, Gabriela
Kedysi schopnosť práce s Wordom či Excelom, dnes sú dôležitejšie mäkké zručnosti. Odborné znalosti idú do úzadia, firmy uprednostňujú zamestnancov, ktorí sú spoľahliví a majú tímového ducha.