Vybrané príjmy dosahované fyzickou osobou zdaňované daňou z príjmov z vyčísleného základu dane pri ostatných príjmoch - Brnová, Miroslava
Ostatné príjmy, ktoré možno považovať za tie zdaniteľné príjmy, ktoré nie sú vymedzené podľa zákona o dani z príjmov v z. n. p. Príjmy z príležitostnej činnosti. Príjmy z prevodu nehnuteľnosti. Príjem z predaja hnuteľného majetku. Príjmy z prevodu opcií, cenných papierov a derivátových operácií. Príjmy z prerozdelenia kapitálového fondu. Peňažné a nepeňažné plnenia vyplatené alebo poskytnuté od držiteľa poskytovateľovi zdravotnej starostlivosti. Ceny a výhry. Nepeňažné vklady.