Poznáte Netflix efekt a jeho vplyv na zákazníkov?
Netflix (zatiaľ) neumožňuje značkám platiť si za product placement. Zatiaľ. Napriek tomu je jeho produkcia plná značkových výrobkov. Mnohé značky a spoločnosti zobrazené v seriálových fenoménoch streamovacej platformy zaznamenali rekordné predaje.