Predpoklady pre určovanie dane podľa pomôcok v daňovom procese - Hrtánek, Ladislav
Určovanie dane podľa pomôcok predstavuje špecifické daňové konanie, ktorého cieľom je zabezpečiť podklady pre správne určenie daňovej povinnosti daňového subjektu.