Dynamics of Interest in Higher Education before and during Ongoing War: Google Trends Analysis - Artiukhov, Artem, 1983-
Skúmanie, ako vojna na Ukrajine zmenila záujem o vysokoškolské vzdelanie Ukrajincov, ktorí zostali na území Ukrajiny, či emigrovali do iných krajín.