Chyby v účtovníctve a v účtovnej závierke a ich oprava - Novotná, Ľudmila
Účtovné jednotky sa dopúšťajú chýb už pri odosielaní účtovnej závierky do registra účtovných závierok. Na úvod uvádzame základné pravidlá, ktoré musia účtovné jednotky pri ukladaní účtovnej závierky do registra účtovných závierok dodržať.