Daňový bonus v praxi v roku 2023 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Od roku 2018 sa zaviedol daňový bonus na zaplatené úroky pri úveroch na bývanie vymedzených v § 1 ods. 6 a 7 zákona č. 90/2016 Z. z. o úveroch na bývanie a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p., ktorý nahradil systém štátnej podpory k hypotekárnym úverom pre mladých, pričom je možné ho uplatniť iba na základe zmluvy o úvere na bývanie uzatvorenej po 31. 12. 2017.