External Assessment of Medical Education Quality: Indicative Model Development Considering Paradox of Skill - Artiukhov, Artem, 1983-
Návrh prístupu k externému hodnoteniu medicínskeho vzdelávania a kvality programov, založenom na kombinácii ukazovateľov, vrátane medzinárodných hodnotení, vstupov externých zainteresovaných strán a k hodnoteniu nezávislých agentúr.