Místo prodeje v marketingové komunikaci - Pátík, Ladislav
Marketingová komunikácia je fenoménom súčasnej doby a kľúčovým nástrojom pre dosiahnutie marketingových aj podnikateľských cieľov firmy. Jedná sa o ucelený systém vzájomne prepojených a integrovaných nástrojov, ktorých optimálne kombinácie plnia stanovené ciele.