AI - výzvy a rizika pro retail marketing - Nezmar, Luděk
Umelá inteligencia sa pre retail marketing stáva jedným z najdôležitejším nástrojom. Ako každá iné technológia, aj umelá inteligencia má svoje riziká. Článok venuje pozornosť sociálnym sietiam a umelej inteligencii. Problémy a hrozby využívanie umelej inteligencie.