Efektívny manažment času - Olexová, Cecília, 1976-
"Ak je čas to najcennejšie, plytvanie časom je najväčším rozhadzovaním" Benjamin Franklin. Bežne počúvame, aj hovoríme, ako nemáme čas, ako nestíhame, ako ten čas letí, ako máme málo času, aký je čas vzácny, alebo si želáme, aby bol deň o hodinu dlhší. Každý z nás však vlastní celý čas, ktorý je k dispozícií a jediné, čo môžeme ovplyvniť je, ako ho zužitkujeme. Vybrané techniky, ktoré vám pomôžu určiť svoje priority a ciele, ako aj tipy, ako eliminovať časové straty a efektívne organizovať a využívať čas, vrátane prehľadu aplikácií na manažment času.