Údaje a ich príprava na analýzu v Microsoft Power BI - Strešňáková, Anna, 1976-
Každý z nás každý deň spracováva obrovské množstvo informácií. Digitalizácia a vývoj techniky spôsobili, že každý z nás produkuje (niekedy nevedome) množstvo údajov. Údaje, ktoré sú pre rôzne spoločnosti cenné, pretože umožňujú zlepšovať, vyvíjať, analyzovať naše správanie, či správanie klientov a zamestnancov. Následkom je obrovské množstvo dát zhromažďujúcich informácie rôzneho druhu v rôznych formátoch a typoch súborov, či v aplikáciách. Spracovať dáta pomáha rýchlo sa vyvíjajúce odvetvie inteligentných riešení. Medzi ne patrí ja Power BI.