Nástroje na určenie kvality údajov v Microsoft Power BI - Strešňáková, Anna, 1976-
V poistnej oblasti sa každý deň generuje množstvo dát spojených s kalkuláciou, s platením, registráciou poistného či výšky škody, frekvenciou poistných udalostí. Každá oblasť dáta spracováva svojim overeným spôsobom a prepájanie informácií z jednotlivých oblastí si vyžaduje dôkladné preverenie typov dát, názvov dát a samotnej kvality dát. V článku ukážeme možnosti analýzy dát implentovaných z iných aplikácií v softvéri Power BI.