Ako je to s návratom do kancelárií?
Návrat do normálu alebo návrat do nového normálu? Zdá sa, že možnosť B je správna. Ľudia sa po vyše dvoch rokoch na home office nehodlajú vrátiť do kancelárií v plnej sile. Aspoň nie dobrovoľne a bez benefitov.