Trends in the Development of the Payment Services Market: A Case of Slovakia - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Identifikácia najrozšírenejších trendov v poslednom vývoji na trhu platobných služieb. Aspekty digitalizácie a štrukturálne aspekty trhu platieb a platobných služieb.