Lidl je skutočne spoločensky zodpovedná firma - Nemeček, Miloš
Pre Lidl Slovenská republika je spoločenská zodpovednosť a ochota pomôcť ľuďom v núdzi zakotvená doslova v základoch činnosti spoločnosti. Ako sa konštatuje vo výročnej správe, „spoločenská zodpovednosť a trvalá udržateľnosť ukazuje nové trendy a tiež otvára dôležité spoločenské témy, ktoré si vyžadujú často systémové a dlhodobé riešenia“.