Zviazať ruky byrokratom, nie firmám - Solík, Ján
Byrokrati hádžu podnikateľom polená pod nohy - tvrdí prezident Združenia podnikateľov Slovenska, Ján Solík. Práve s ním sa preberali problémy, výzvy a kvalita dnešného podnikateľského prostredia v SR.