Osobitný spôsob zdaňovania - Brnová, Miroslava
Režim zdanenia, zavedený s účinnosťou od 1. 1. 2020, platí aj v súčasnosti, pričom zákonom č. 496/2022 Z. z. došlo s účinnosťou od 1. 1. 2023 k poslednej úprave v tejto oblasti, a to v ustanovení, upravujúcom oslobodenie vybraných plnení, poskytnutých držiteľom poskytovateľovi zdravotnej starostlivosti fyzickej osobe.