Embedded finance přináší významné výhody pro všechny strany - Machač, Ondřej
Embedded financie alebo vstavaná finančná služba je už stálou inováciou v oblasti finančného sektora, ktorá prináša značné výhody pre spotrebiteľov, obchodníkov a vydavateľov či poskytovateľov finančných služieb. Táto inovácia spočíva v integrovaní finančných služieb priamo do produktov a služieb iných odvetví, ako je napríklad e-commerce alebo aplikácia sietí čerpacích staníc, čo umožňuje rýchly a pohodlný prístup k finančným prostriedkom a produktom. Pozrieme sa na tento trend pohľadom jednotlivých účastníkov.