ARBES Technologies vyvíjí technologické řešení, které bude motivovat Čechy, aby si spořili na penzi - Brom, Ondřej
Od začiatku budúceho roka bude možné šetriť na starobu cez tzv. dlhodobý investičný produkt (DIP). Ten prináša investorom obrovskú flexibilitu a jeho veľkým lákadlom je úľava na daniach, ktorá činí až 48 tisíc korún ročne pre zamestnancov a 50 tisíc korún ročne pre zamestnávateľov. Produkty ARBES Technologies tak predstavujú komplexné riešenie, ktoré pomôže so sporením na dôchodkové roky.