Northern Sea Route as Driver of Economic Growth - Brocková, Katarína, 1976-
Úloha Severnej námornej cesty v rozvoji hospodárstva Ruskej federácie. Aktivity veľkých ruských spoločností v Arktíde. Rybársky priemysel v Arktíde.