Gastronómia digitálne - Slováček, Prokop
Dali si za cieľ zdigitalizovať skostnatené postupy pri objednávaní v gastronómii. Narušiť trh ako ešte nikto pred nimi. „EATSTER poskytuje technológie pre objednávacie procesy, aby sa prevádzky mohli sústrediť viac na varenie,“ hovorí generálny riaditeľ platformy Vlado Eliáš.