Indo-French Defence and Security Partnership - Bharti, Mukesh Shankar
Cieľom článku je popísať regionálne bezpečnostné výzvy a hlavné hrozby pre Indiu v južnej Ázii. Autor sa zaoberá obrannou spoluprácou medzi Indiou a Francúzskom.