Vplyv Európskeho výboru pre ochranu údajov na kreovanie kompetencií a vymožiteľnosť práva - Bieliková, Mariana
EDPB ako tvorca európskej politiky v oblasti ochrany osobných údajov. Primárne právomoci vyplývajúce z právnej úpravy. Záväznosť rozhodnutí a usmernení vydávaných EDPB. Právna úprava a aplikačná prax v oblasti ochrany osobných údajov v SR.