Voces Americanas en la música de Mercedes Sosa - Mocková, Nina, 1987-
Vykonanie štúdie z lexikologického hľadiska amerických hlasov, ktoré sa objavujú v textoch argentínskej speváčky Mercedes Sosa. Bola to ľudová a protestsongová speváčka, ktorá vzdala hold latinskoamerickému domorodému duchu, zároveň poukázala na smutnú situáciu domorodých obyvateľov od čias kolonizácie, až po 20. storočie, a preto sa stala tzv. hovorcom pôvodných obyvateľov Latinskej Ameriky.