Podnikanie v zahraničí? štát môže výrazne pomôcť - Slováček, Prokop
Ekonomická diplomacia v spolupráci s aktivitami ministerstva hospodárstva môže výrazne prispieť k prieniku slovenských firiem na zahraničné trhy. O téme sme sa autor článku zhováral so štátnym tajomníkom Ministerstva hospodárstva SR Jánom Oravcom.