Mladých podnikateľov brzdia vysoké dane, rastúce ceny a časté zmeny v zákonoch - Palenčárová, Petra
Prieskum prekážok v podnikaní mladých z roku 2022, ukazuje mierne zlepšenie celkovej situácie, no aj to, že sa dlhodobo nedarí odstrániť najpálčivejšie bariéry.