Education Reforms During and After the War - Kahanec, Martin, 1977-
Ľudský kapitál je dnes najcennejším aktívom Ukrajiny a zostane ním aj v budúcnosti. Vzdelávací systém je kľúčom k vytvoreniu a udržaniu tohto majetku. Vzdelanie bude kľúčové pre obnovu Ukrajiny, pretože nielenže poskytuje potrebné vedomosti a posilňuje ľudský kapitál, ale tiež vychováva dobrých občanov podporou ľudských práv, integrity a zodpovednosti.