Uplatňovanie paušálnych výdavkov v roku 2023 - Kolembus, Anton
Uplatňovanie paušálnych výdavkov výrazne zjednodušuje daňovníkovi podnikateľskú administratívu a vykazovanie základu dane. Percentuálna sadzba paušálnych výdavkov je vo výške 60% najviac do výšky 20 000 eur. Výhody uplatňovania paušálnych výdavkov.